2009. május 19., kedd

Ettől kikészülök!


Már régóta tervezem, hogy erről a reklámról írok valami jó kis kritikát, mert teljesen a bögyömben van és már nem bírom, hogy ne fikázzam szét.
Szóval a hülye gyerek rohan az apjához, mintha atomtámadás érte volna a világot, hogy "Appa, Buksi kiszökött!" Ezek bérbe vették a Győzike család ebét? Amúgy meg ki nevezi el a kutyáját Buksinak? De ezen még nem is akadok fel, hanem inkább azon, hogy a kutya, hogyan szökött ki?
  1. Apa, anya bent ülnek a nappaliban, és ezek szerint a gyerek engedte ki. Szobafogság!
  2. Vagy éppen a kutya Uri Gellert meghazuttoló módon, mentalista képességeivel kinyitotta az ajtót.
  3. David Copperfieldtől elleste a falon átmozgó trükköt.
  4. Az jutott az eszembe, hogy a kislány kidobta az ablakon szegény ebet és nagy ártatlan fejjel előadja, hogy a kutya kiszökött.
  5. A kutya öngyilkos akart lenni, mert nem bírta debiléket, de elvétette az ugrást és megszívta.
Aztán a következő kérdés, ami felmerült bennem, hogy ki az a hülye, csúnyán mondva kretén, aki látja, hogy ömlik az eső, és akkor egy laza flanel ingben elindul megkeresni a kutyát. Ezek után ne csodálkozzon, hogy bőrig ázik és megfázik.
Amúgy is Besenyő Pista bácsi megmondta, hogy az Onyikábogya az azt jelenti, hogy vigyázzunk, nehogy megfázzunk.
Szóval, érted, ha esik akkor csak lazán egy ingbe suhanj ki, esőkabát, ernyő, szatyor a fejre, minek? Apa kemény, de most visszanyalt a fagyi!
Aztán ha tüzetesen megnézzük a reklámot, akkor az estében kezdődik a történet és nappalban záródik, mert világítanak a kandeláberek és aztán meg száz ágra süt a nap. Ööö, ezek szerint meghajlították a tér-idő görbét? Ez igen! Aztán végül a szerencsétlen kis bazári majom kutya kihozza a Barbie babának is kicsi ernyőt, hogy ha esik akkor apa és leánya behúzódhassanak alá, ja és persze ő. De legalább a kutyának eszébe jutott! Plusz pont! Pontlevonás viszont, mivel a legkisebb ernyőt hozta ki és nem egy családi ernyőt.
Szóval én még csiszoltattam volna a Bayern helyébe ezen a reklámon, mert ez így gáz. A gyógyszert nem vitatom, mert még soha nem használtam, meg lehet nekem nem is lenne kaffancsos, de azért a sok negatív kritika mellé egy pozitívat is szólok. Arra azért ügyeltek, hogy a növényzet az egyforma legyen az esős és a szuper idő között, de attól függetlenül a reklám szerintem ciki és gagyi, ellentétben ezzel:

Ez király! Jó szórakozást hozzá!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én ezt más szemszögből látom:D
Láttál már olyan hülye ebet, amelyik ahelyett, hogy behúzódott volna, inkább kirohan a szakadó esőbe?

Erre a reklámra a legjobb kifejezés: NEM ÉLETSZERŰ

Kinczus