2011. november 6., vasárnap

Dacia Duster Cool rengeteg extrával

Nem vitatom, hogy nem rossz ez az új Dacia és valószínűleg az ár-érték arány is jó, de az a reklámkampány, amit most nyomnak a Dacia Duster Cool limitált szériának egy kicsit erős.
A rövidke kis filmben egy hölgy átveszi a kereskedésben az új autóját és nem győz hálálkodni a kereskedőnek azért a rengeteg extráért, amit az autóba beletettek, - sőt még a végén kacérkodik is az eladóval és a nevét megmondja, pedig egy átadás-átvételi procedúrán azért nem hátrány, hogy ha a kereskedő tudja kinek adja oda a kocsit.
Na mind1, visszatérve azokra a bizonyos extrákra, - felbuzdultam és rákerestem a felszereltségi adatokra és íme ennyi extrával van több a Cool verzióban, mint az Access és Ambiance modellekben:
1. Oldallégzsákok elöl (Ambiance modellben már van)
2. Manuális klímaberendezés
3. Távirányítós központi zár (Ambiance modellben már van)
4. Elektromos ablakemelők elöl (Ambiance modellben már van)
5. Ja, hogy nincs 5. pont!
Kérdezni szeretném, hogy ez 4 dolog olyan nagy extráknak számítanak manapság??? Hol van akkor még egy tolatóradar, parkolássegítő rendszer, tempomat és még sorolhatnám...
Azért a komolyabb modellekbe már lehet kérni bőr kormányt, meg talán bőrüléseket, megvilágított kesztyűtartót, oldalvédő csíkot, csomagtartó világítást, 4x15W Rádió-CD MP3 lejátszóval kormány alatti irányítással, 16"-os könnyűfém keréktárcsát, krómhatású külső visszapillantó tükröket, hosszanti tetősíneket, első és hátsó alvázvédelemet és sötétített hátsó ablakokat.
Ezért a "fejedelmi luxusért" közel 4,5 millát kell kiszurkolni, ami nem kevés, viszont a reklámban meghirdetett kocsi csak 3 millió forintba kerül, ami ugyanannyi mint az alap modell, így ebből a szempontból talán megéri megvásárolni.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem csoda, hogy eddig még senki sem kommeltálta ezt a bejegyzést. Hiszen az autór úgy látszik nem vette észre, hogy egy Daciáról ír ami újonnan nem egészen 3 millió forintba kerül. Innentöl kezdve a feltett költöi kérdései értelmüket vesztették sajnos.