2009. június 6., szombat

Egy hulladék, vagy gagyi a köbön, de az übergáz kategóriát is bőven kimerítette!

Pajtások, ha láttatok már egy übergagyi valamit, akkor az ez volt. A sivatag átka (Javaslom végigolvasni a hozzászólásokat!) c. film egy ilyen Múmia koppintásos valami volt, de hát egyáltalán nem lehet őket egymás mellé állítani. Kb. annyit láttam az egészből, hogy van valami amulett és az átok, ilyen sakálfejű valami meg akarja szerezni, de hát komolyan mondom a gagyi netovábbja.
Azon túl, hogy tök béna volt a történet, inkább kisiskolás, - sőt, lehet az unokaöcsém, aki még ovis különbet talál ki, - még a technikai megoldások is nagyon karcsúak voltak.
Igyekeztek átemelni egy-két elemet átemelni a már korábban említett Múmia c. filmből, de erre a produkcióra egy akkora egyes adnék, hogy csak úgy füstölne.
Komolyan mondom ezt a trutyit még a BP Tv esti szórakoztató kívánságműsora is 100-szor lekörözi D á v i d S á n d o r megaprodukciójával, pedig az sem kutya, tessék ráklikkelni a névre.
A legjobban a film utolsó 5 perce tetszett, amikor a szörny-átok egy ilyen tákolt valamibe nem mer bemenni, mert a bódé falain valami csodaírás van, de arra képes, - és egy újabb Múmia koppintás, amikor Imhotep a feltámasztja a halott papokat, meg a falból kilépnek a katonák - hogy a falon lévő képeken szereplő alakokat felélessze, akik nem 3D-ben születnek újra, hanem egyszerűen 2D-ben, tehát olyanok, mint egy papírlapok és a főhős ezekkel harcol. Egyszerűen, ha lett volna nála egy nagy szabászolló, akkor 2 nyisszantás és végzett volna az egész csapat ellenféllel, de ő hősiesen elküzdött a papíremberekkel.
Csak, hogy lássátok, beraktam az átok képét is. Hát baromi rémisztő volt. Szegény statiszta biztos hülyére röhöghette magát a maszk alatt, mire befejezték a filmet, és visszatérve a film végére, miután lenyomták a papírcsákókat, és némi közelharc után egy válról indítható rakétával megsemmisítette a sakálhulladékot és itt jön a fő poén, hogy az nem szakadt szét ezer darabra, hanem egy ilyen üvegcsíkká változott, biztos a sok sivatagi homokból és a fő-fő poén ezután jött, hogy egy kalapáccsal a főhős szétverte az üvegb@szást. Már csak egy valami hiányzott volna és akkor komolyan dobok egy hátast, ha még a lesújtás előtt azt mondja: "Hasta la vista, baby!"
Szóval a TV2-nek csak gratulálni tudok, hogy megvette ezt a kópiát, amúgy ma este az RTL Klub is "hatalmas" filmekkel szórakoztatta a nézőközönségét. Egyedül a Film+ és az M1 adott valami egészséges valamit, de komolyan ez a Sivatag átka...... Borzasztó volt! Tragikus!

Nincsenek megjegyzések: