2008. augusztus 27., szerda

Újabb verseny a nagy verseny előtt

Szóval itt a következő versenyem, ami most hétvégén kerül megrendezésre Hajdúszoboszlón. Sajnos a hajdúböszörményi versenyről még mindig nincs eredményem, pedig már beszéltem a múlt hét során a szervezővel és ma is írtam neki. Remélem a közeljövőben meg fogom tudni a helyezésem.
Szóval Hajdúszoboszló és 10 km. A mai futásom után úgy érzem, hogy nagy erőket nem fog kivenni ez a verseny, de nem is fogom 100%-ban odatenni magam, mert sok debreceni vágtázó megy ki a díjakért, akik nálam jóval gyorsabbak, illetve a Nike előtt már nem nagyon szeretnék sok energiát veszíteni és egyáltalán nem szeretnék sérülni.
Úgy tervezem, hogy kb. 43 perces idővel fogom zúzni a 10 kilit. Pesten az 1:28-as időhöz viszont ennél az időnél jobban kell menni, kb. 41-42 perces idővel kell tolni a 10 km-t. Okosan be kell osztani az erőt, hogy legyen végére tartalék, ha nagy a baj és menni kell. Már nagyon várom a Nike-ot, és már van rajtszámom is. Én leszek a 3634-es. Apait, anyait fogok beleadni, hogy újabb PB-t (Personal Best) fussak.

Nincsenek megjegyzések: