2008. augusztus 18., hétfő

A Zen ökle

Már több alkalommal bonyolódtam bele ebbe a remek kis műsorba amelyet az MTV (Music TV) sugároz. A Zen ökle, melyben 5 fiatalnak kell a Zen Mester által kitalált különböző próbákat kiállniuk és minden sikeres próba után 100 fontot kapnak. Mindig valamilyen olyan helyszínen kell ezeket a feladatokat végrehajtani, ahol csend van, pl. könyvtár, idősek otthona, templom, stb. és általában hüjére röhögik magukat a srácok a másikon, miközben az szenved.
Vannak nagyon brutális és nagyon vicces feladatok is, de leggyakrabban a gusztustalan a jellemző. A mai adásban több jópofa feladat volt, pl.: A srác bőrére rácsíptettek csipeszeket, majd egy súly az összes csipeszt egyszerre letépte. Ajjaj! Láttam már olyat, hogy egy nyers hallal kellett felpofozni az egyik gyereket. A mai részben volt olyan, hogy a srác köré raktak egy olyan tölcsérszerű nyakmerevítőt, amiben a feje mellett még 3-4 lufit fel lehetett fújni és a többi srác meg kipukkadásig fújta léggömböket a nyakmerevítős gyerek mellett. Gyakran szokott lenni chilli paprika kóstolás. Nem kell megenni, csak megrágni.
A mai műsorban a szupergusztustalan, vagy az übergusztustalan kategóriába tartozott az a feladat (az idősek otthonába játszódott), amikor egy mamóka-mutter elnyammogott egy szenyát /ilyen zöldséges, sonkás, toast kenyeres/ egy darabig, majd kivette a fogsorát és beledobta egy pohár vízbe és jól megáztatta benne. A szerencsétlen gyereknek pedig ezt a alaposan zavaros + a benne ázó protézises vizet kellett volna meginnia. Nem bírta :))
A 9 próbából 500 fontot vittek haza. Láttam már keményebb csapatot is, de ez a mai rész, a zavaros cuccal még nálam is betette a kaput. Fúj-fúj-fúj!

Nincsenek megjegyzések: