2008. május 26., hétfő

Játszani jó!

Játszani jó! - Ez így igaz! Valahogy a játék, a vetélkedés bele van kódolva az emberbe. Amikor még egész apró állapotban - sejtes méretben - vagyunk, már megy a hőbörgés a vetélkedés. Vannak akik már a játék kezdetén kiesnek, vannak akik csak a végén veszítik el a partit, de már ekkor elkezdődik a játék, és azt hiszem, hogy ez a játszadozás az egész emberi életben jelen van, csak a játékszabályok változnak.
Nos, itt a http://civistigris.blogspot.com oldalon a játékszabályok változatlanok, csak talán a kérdéseken szeretnék némi változást eszközölni - nehezítek egy kicsit - de továbbra is az adott hét körkérdéséhez fog kapcsolódni a kérdésem és talán még annyi, hogy csak nagyon indokolt esetben postázok nyereményt és nem őrzöm meg a győztesnek járó díjat a sorsolástól számított 1 hétnél tovább, hanem a következő játék győztese kapja meg azt is. Ha Ő sem veszi át, akkor majd a következő és így tovább. Tehát, így előfordulhat az is, hogy valaki kap 1 rohadt ananászt egy üveg borral kombózva! :))
Akkor rajta! Kezdődjön újra a játék! Hajrá! Lássuk a kérdést!
Mivel a sorozatokról esett szó a körkérdésben, ezért egy olyan sorozat nevére (Az egyik kedvenc sorozatom volt) és a főszereplő sorozatbeli nevére vagyok kíváncsi, amire a következő szavak voltak jellemzőek: Zeusz, Apolló, F308, Robin-1, Aloha
Szerintem nagyon könnyű a kérdés! Természetesen a válaszokat most is a már jól megszokott címre, a tigrisuvoltes[kukac]gmail[pont]com címre várom 2008. június 3. 24 óráig!

Nincsenek megjegyzések: