2008. május 18., vasárnap

Amit szabad Jupiternek... 2.

Ha jól emlékszem, akkor hasonló címmel már egyszer írtam ilyen felháborítós dologról. Anno a kék rendszám adta előnyöket boncolgattam, most pedig a "Szolgálunk és kefé..., vagy védünk" urak mindentmegengedek magamnak c. esetre hívnám fel az olvasóim figyelmét.
Az eset a tegnapi este során történt Debrecenben a Hatvan utcán, ahol egy rendőrmotoros fakabát -izomtíííbor- és egy csalihatárőrskodás csapat állított meg egy autóst. Sajnos a képet a telefonommal készítettem, így a minőségért már most elnézést kérek, de amire szeretném felhívni a T. Olvasóm figyelmét, hogy egész igazoltatási procedúra alatt a motor és a Skoda a gyalogos átkelőhely csíkjain parkírozott, persze a Skoda szigorúan járó motorral, nehogy meglógjon a delikvens, a paraszt állampolgár meg fizesse a benzint amit elpufogtatnak.
Vajon ha én éppen akkor óvatoskodok át a zebrán és elcsapnak, akkor ki a hibás? Ilyenkor hol vannak a szabályok, ami kimondja, hogy gyalogos átkelőhelyen tilos parkolni?
Köcsög fakabátok, azt hiszik mindent szabad nekik? Mocskok, egy csomószor visszaélnek a kékfénnyel, pl. ha szabálytalanul záróvonalon keresztül akarnak kifordulni. Nesze Neked jogkövető magatartás! Bekaphatják!

Nincsenek megjegyzések: