2008. február 8., péntek

Anya elrepült...

A tegnapi nap egy csöppet korán, hajnali háromkor kezdődött, így képzelhetitek, hogy estére, 7 óra, már elég rongy állapotban kerültem. Hogy mi volt a korai ébredés oka?
Anyukám elrepült a Tesókámékhoz Brüsszelbe és a gép 9:20-kor indult, de még fel kellett autókázni Budapestre. Még szerencse, hogy időben rajtoltunk, mert ahogy felértünk a pályára Debrecenből, egy nem gyenge tejfölben vezettem vagy 100 km-t, ami még jobban elfárasztott. Max. 100 méter, de inkább kevesebb volt a látótávolság, de azért 100-120 körül pengettem a gépnek. Volt ahol viszont csak 70-80 körül lehetett baktatni. Ami még rosszabb volt a vezetésben, hogy előtte már nem igazán sikerült kipihennem magam, mert csak forgolódtam az ágyban. Szerencsére időben felértünk, bár nem az útvonaltervező által megadott úton jutottunk el Ferihegyre, mert úgy terveztük, hogy Hatvan felé megyünk, de elkúrtuk és némi orális segítség kérés után, de szerencsésen megérkeztünk 2A-ra. 7 óra 20-kor indult check in, Anyát gyorsan "belövettük", ha jól emlékszem 18. sor közepére kért jegyet.

Kb. 8-ig bátorítottuk, remélem sikeresen és aztán újra beszálltunk a gépbe és irány Debrecen. Hazafelé jött elő igazán a fáradtság. Apával felváltva vezettünk, mert nagyon készek voltunk, de mire mi megérkeztünk Debrecenbe, addigra Anya is majdnem leszállt Brüsszelbe. Nincs mit tenni, vennünk kell egy repülőt, hogy gyorsabban tudjunk közlekedni. Már kis is néztem egy jó kis business jet-et, csak még azt nem tudom, honnan kerítek kb. 1,5-3 millió dollárt, de valahogy csak összekaparom. Még ha nem is fogok tudni repülni vele, de bérbe ki fogom adni és dől a lé.

Nincsenek megjegyzések: