2008. február 4., hétfő

Kérdés a nassoláshoz!

Csak a csoki, meg a chips! Nagyon nem örülök! Úgy látszik Olvasóim szeretnek nyammogni, nassolni a TV előtt, vagy olvasás közben, vagy gépezéskor. Azt sejtettem, hogy a csoki lesz a bajnok, de én a mogyorót vártam a 2. helyre, nem a burgonyás miújságot. Aminek viszont egyáltalán nem örülök, hogy se a gyümölcs, se a tejtermék nem került dobogós helyre, így eldöntöttem, hogy a következő héten valami egészséges motyót fogok kisorsolni. Szóljon még annyi a mogyoró/pisztácia kombó mellett, hogy értékes olajat tartalmaznak, de semmi egyéb!

Kérdés! Kérdés! Kérdés!
Mivel csoki lett a bajnok a nasik között, ezért most egy furfangos kérdést teszek fel: Létezik egy magyar rap csapat, akik a csokiról írtak egy számot /Így kezdődik: "Csoki Olvadós, csoki ropogós, csoki celofános, csoki mogyorós"/ és ebben a dalban szerepel 2 csokirovar. Miből állnak össze ezek a csokirovarok?

Ha vágod a választ, akkor küldd be a megfejtésed a már szokásos E-mail címre vasárnap 24 óráig: tigrisuvoltes[kukac]gmail[pont]com. Ezt követően sorsolok, amelynek díja valamilyen finomságos csokoládé. Hajrá! Hajrá! Hajrá!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.