2008. február 11., hétfő

Farsangi élménybeszámoló csak röviden!

A Hajdús farsangnak évek óta nagy hagyományai vannak. Ilyenkor összejönnek a fiatalok, öregek, akik anno táncoltak, vagy még most is táncolnak az együttesben. Azt este általában úgy szokott kinézni, hogy először is gyülekező, majd egymás látványának örömködése után és némi szürcsölgetni való elszürcsölgetése után megjön az embereknek a táncoskedve és táncolnak. Amikor már volt némi tinci-tánci, akkor jönnek a különböző produkciók. Ezek általában mindig valamilyen vicceskedő számok. No hát őszintén szólva, most a Hajdús lányok a Korda Gyuri mókával igazán belopták magukat a szívembe. Nagyon ügyesek és ötletesek voltak. Csajok! Le a kalappal, pazar volt!!!
Azért a többi produkció is nagyon jól sikerült és a jelmezek is nagyon jók voltak. Én magam spenót tükörtojással kosztümben voltam. Rendkívül jól kinéző és irtó szellemes volt a gúnyám, amelynek kivitelezésében Anyukám segített. Köszi Anya!!! De ezen kívül nekem nagyon tetszett a Pásztiék jelmeze. Ők Aladin és Jázmin voltak, de jó volt Kovács, mint hal és szuper volt a Jockék retrós mikrofonfejes cucca.
Amikor már készen volt a jelmezem, azon gondolkoztam, hogy tigrisnek kellett volna beöltöznöm. De majd legközelebb, egy év múlva. Addig várnotok kell a röhögéssel. Aki most nem látta szupergyőztes jelmezem, az most szombaton az Inca Café farsangi mulattságán bepótolhatja a megtekintést, ugyanis újra színre fogok lépni mint spenót tükörtojással. Ha lesz képem, akkor persze feltétlenül kirakom.

Nincsenek megjegyzések: