2008. február 28., csütörtök

Saucony Pro Grid Trigon 5 Ride - A kinézett modell!

Íme Ő! A Saucony Pro Grid Trigon 5 Ride futócipő. Kimondottan csak nekem! :) Új fejlesztés, igényes kivitelezés, kényelmes viselet, tartósság.
Csak néhány szó a cipőről a magyar forgalmazó weboldaláról: "Az örök sikerű Trigon tovább fejlesztve sarok Pro Grid-del, impulzív EVA talppal és SRC-vel elől-hátul. Így az ötödik verzió könnyebb és jobban reagál. A Ride verzió semleges változata, reagáló párnázást nyújt teljes egészében."

A megértés megkönnyítése érdekében szintén a weboldalról adok némi magyarázatot furcsa szavakhoz:
GRID: A becsapódások elnyelésére fejlesztette ki a SAUCONY a GRID technológiát, ami felveszi a sarok formáját, és tompítja a becsapódást. Ez a hidrálszálas rendszer puha, és egyben stabil háló, ami nem tud megrongálódni (nem levegő vagy gél).




EVA
(Etilén-vinil-acetát): Egy minden eddigitől eltérő talp-alapanyag, amely könnyű, a mozgásra reagáló párnázást és tartósságot biztosít.

SRC-HRC (Forefoot ; HRC - a lábfej elülső részén): A cipő elülső részének mozgásra reagáló anyaga, amely a lépés ciklusának későbbi szakaszában is biztosítja a kipárnázást.


Összefoglalásért és néhány információért, - meg hogy nagyban lehessen látni - pl. technológia, talpboltozat, egyebek, klikk a képre.

Már csak egy valamit nem írtam meg, ami a legfontosabb, az ár: 20.990 Ft
:((

Nincsenek megjegyzések: