2008. április 10., csütörtök

Gyógyító, szépítő nadrág!

Tisztelt Hölgyeim!
Engedjétek meg, hogy először Veletek ismertethessem meg a LuckyTiger Zrt. és a TigerFashion AG közös munkájának az eredményét, ami nem más mint a TigerJeans!
Ez egy teljesen új fejlesztés, idáig nem volt kapható. De most a 2 cég elérkezettnek látta az időt, hogy piacra dobja ezt a terméket.
Miben különbözik a TigerJeans a többi hagyományos farmertől? Nos, amint mondtam ez egy teljesen új fejlesztés nőkkel tesztelve, kizárólag nőknek.
A nadrág külső része teljesen úgy néz ki mint egy hagyományos, hétköznapi farmer, de a titok a belső részben található. A belső szerkezet kialakítása alapján 2 fajta TigerJeans fejlesztet ki a 2 cég. Az egyik modellt azoknak a hölgyeknek ajánlják, akik intenzíven sportolnak, a másik fajtát pedig azoknak akik a kényelmet helyezik előtérbe.
Mi is koncepció lényege? A nadrág mivel egész nap a viselőjén van, ezért az rendszeresen hozzá ér az alsó végtag valamennyi porcikájához (sztreccs). A speciálisan kialakított belső rész pedig olyan anyagokkal van kezelve, amelyek jótékony hatást fejtenek ki a viselőjére.
Vegyük példaként először a sportos modellt! Ennek a belsejét a cég olyan titkos összetevőkkel kezelte, amelyek csökkentik a mozgást követő fáradtságot, az izmokat regeneráljak és még az izomláz okozta fájdalmat is enyhítik. Annyit elárulhatok, hogy a belső titkos összetevő kifejlesztésében a Tiger Balm-ot /Tigris balzsam/gyártó cég munkatársai is részt vettek.
A másik nadrág elkészítésénél a tervezők azokra a hölgyekre gondoltak, akiknek vagy nincs idejük a mozgásra, vagy nem szeretnek mozogni, de csinosak szeretnének maradni. Ezeknél a nadrágoknál a belső rész olyan anyagok együttes keverékéből áll, amelyek gátolják a narancsbőr, a cellulitisz kialakulását, csökkenti a szervezetben felhalmozódott káros anyagokat és természetesen bársonyost bőr biztosítanak viselőiknek. Ezek az anyagok mind természetes forrásból származnak és kikísérletezésük nem élő állatokon történt.

A cégek további speciális nadrágok piacra dobását tervezik. Ezek között már lesz egy olyan is, amelyek szőrtelenítő és szőrnövekedésgátló belsővel lesznek kaphatóak.

Nincsenek megjegyzések: