2008. április 3., csütörtök

Nincs mit tenni! Be kell nyelni...

Mostanság megint nyavalygok a bal térdemmel, a porc baszakodik, így az egyik ismerősöm javasolt egy hölgyet, aki talán tudna segíteni. Fel is hívtam, elmondtam, hogy ki és mi vagyok, és mára beszéltem meg vele, hogy felkeresem.
Amikor beléptem a rendelőbe, akkor már gyanús volt a dolog, hogy ez a hölgy nem kimondottan térd- és porcspecialista, hanem egy természetgyógyász.
A "randi" elején elkezdtünk beszélgetni, hogy mi a bajom, hol és mi fáj, allergia, stb. Kitöltött egy több oldalas anyagot rólam, frankón benne vannak az adataim és mire feleszméltem ár az ágyon feküdtem, ugyanis a megkérdezésem nélkül neki is ugrott a kezelésemnek.
Feküdtem egy ilyen mágneses párnán és bal térdem felett volt ilyen mágneses karika és amíg ez kifejtette jótékony hatását kaptam egy talpmasszírozást.
Kb. egy 75 percig voltam bent és ekkor jött a kellemetlen része a dolognak, amikor a tudtára adtam, hogy én most nem készültem arra, hogy itt kezelés meg minden lesz, így most nem is tudok fizetni. A lényeg az, hogy kaptam egy szolgáltatást, amit normális esetben nem is kértem volna, mert nem hiszek ebben a orvoslási módban és még fizetnem is kell. Az összeg nem olyan falrengető, - 3700 Ft - de biztos, hogy én magamtól a hölgyet nem kerestem volna fel.
Ha tényleg egy spéci specialista, aki frankón megmondja, hogy "Péter ez és ez a bajod, ezt és ez kellene csinálni", komolyan azt mondom még 5000 Ft-ot is kifizetek. De így..., az tuti, hogy többet nem megyek. Holnap elviszem a dellát, aztán felejtsük el egymást.
A következő kérdése a hölgynek, hogy mikor tudnék jönni legközelebb. Ezek után óvatosan kifaroltam a dolgokból és terkóztam egy nagyot. Szerintem soha napján kiskedden megyek újra.
Ezt be kell most már nyelnem. Tanultam az esetből! Tróger dolog lenne, ha nem fizetnék. Kifizetem, aztán hagyom a francba.
Még egy gondolat és zárom a gondolatot. Azt azért elképzeltétek, hogy milyen blokkot, vagy számlát kaptam? Szerinted? Szerinted hány ember jár így kezelésre mint én?

Nincsenek megjegyzések: