2007. november 21., szerda

Peti és a WADA

Gondolom mindenki értesült vagy valamilyen formában hallott a Kovács Ági vs. WADA konfliktusról, melyben az is szerepelt, hogy Kovács Ági nem adott elegendő (75 ml) vizelet mintát, csak az 1/3-át - és igaz, hogy már ebből a mennyiségből kimutatható a doppingszer, - de a szabály az szabály. Ha 75 ml van előírva, akkor csurizzon 75-öt.
Ma voltam úszni, és elárulhatom, hogy az uszodában 2x is el kellett mennem a kétbetűsbe/WC/, és nincs semmi baj a vesémmel, sem a prosztatámmal. Egyik alkalommal sem maradtam volna alul egy WADA vizsgálatban, ezt is elárulom, de az biztos, hogy egyszer ki tudtam volna termelni ezt a mennyiséget.
Ezek alapján levonnám a konklúziót!

A., Kovács Ági vagy sumákol valamit és így-úgy, valahogy elzuschlágolja a saját vizeletét, pl. kicsi csövön visszavezeti és megissza! Fúj! Ez már tisztára Gyuris volna! Na ezt nem tartom valószínűnek!

B., Másik lehetőség, hogy edzés közben egyszerűen belepisil a medencébe. Ejnye! Ejnye Ági! A picik már elég korán megtanulják, hogy ezt nem szabad. Lehet ezért lett úszó, mert inkontinenciális zavarai vannak?

Fogadjuk el azt, hogy talán izgult és nem ment neki, jéggé dermedt benne a csuri!

Nincsenek megjegyzések: