2007. november 7., szerda

A teljes fegyverarzenál bevetésen!

A mai este során úgy döntöttem, hogy most már ténylegesen a tettek mezejére lépek és betegségem mihamarabbi megszűnésének érdekében a lehetséges teljes arzenált gyógyszer arzenált felvonultatom és beviszem magamba.
De lássuk mikről is van szó:

Aktil Duo 1000 mg
1989 Ft-os csoda. 14 lódarázs méretű tabletta. Valszeg a torkom gyógyulására kaptam. Kéne a bánatnak ennyi pénzért, de biztos segít! Hiszek benned Aktil Duo!


Algopyrin 500 mg
A mindenre jó kis gyógyszer. 20 darabos kiszerelésben. ha megmarad még biztosan hasznát fogom venni. Hiszek benned Algopyrin!


Coldrex Tabletta
A meghűlés és az influenza tüneteinek enyhítésére szolgáló paracetamolt tartalmazó gyógyszer. Szokott segíteni! Hiszek benned Coldrex!


Vibrocil orrcsepp 15 ml
Szerintem az egyik legjobb izű orrcsepp, mert amikor belövöm, általában mindig lefolyik a számhoz és nem mindegy, hogy milyen íze van. Lefekvéskor biztos telesprickolom a likakat!



Vitamin C 500 mg
Azt mondják ilyenkor kell a vitamin. Ez is lódarázs méretű tabletta. Napi 2 megy le a torkomon, így most nevezhetnének vitaminbombának. Ebben hiszek a legjobban!



Fokhagyma Power
Már az ősi Egyiptomban is használták és Lacika cimborám is esküszik rá. 2 gerezdet be is vertem. Van bukéja, de kit érdekel! Úgysem fenyeget a veszély, hogy valakit lekapok szájjal. Fő az egészség! Fokhagyma! Go-go-go!!


Kivi (Actinidia deliciosa)
Bőségesen található benne kálium, kalcium, magnézium, foszfor és nátrium valamint bór és a rengeteg A, C és K vitamin.


Mézes pálinka (Ludvigus Nemesus)
Tusko Gazdaságos karamellás mézet és "Lajos 2005" pálinkát házasítottam össze. Jó volt, de ez kb. olyan, mintha egy Brembo féket tennél egy Trabantra. Valami jófajta mézzel kellett volna megcsinálni ezt a kis mischungot, de így is kirázott. De mindent a gyógyulás érdekében!

Ezek után senki nem mondhatja, hogy nem szeretnék mihamarabb meggyógyulni!

Nincsenek megjegyzések: